Amit mindenkinek tudnia kell az a cikk marketing

Lehet, hogy nem úgy gondol rá, mint a marketing egy gyakori formájára, de a cikkmarketing valójában nagyon hatékony lehet. Amikor a vállalkozások az iparágukban dolgozóknak szóló cikkeket írnak, olyan közönséget érnek el, akik már előzetesen ismerik a témát. Ebből a cikkből többet megtudhat arról, hogyan maximalizálhatja a cikkmarketinget.


Válasszon ki egy olyan kategóriát, amely jövedelmező lesz, de győződjön meg róla, hogy tud valamit a területről. Lehet, hogy a könyvkritikák több pénzt hoznak, mint bármely más oldal, de ha soha nem olvas, akkor ez nem az a terület, ami önnek való. Válasszon olyan témákat, amelyek egyrészt pénzt hoznak, másrészt illeszkednek az erősségeihez.


Használjon húzóerőt, hogy bevonzza az embereket. Az olvasók kíváncsiságukat szeretnék kielégíteni. Ha a weboldala címében feltesz egy kérdést, vagy elgondolkodtatja őket, az olvasókat vonzani fogja, hogy megtudják, mi a válasz. Használja ki ezt az előnyére, és rángassa be az olvasókat az oldalára, és remélhetőleg az érdekes tartalma miatt ott is maradnak.


Helyezzen nagy hangsúlyt a cikkei minőségére. Ha túl sokat ír, és úgy érzi, hogy a minőség szenved a mennyiség miatt, lassítson. Nem szégyen, ha valóban időt szán egy minőségi cikk megírására, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy nem küld be annyi cikket, mint amennyit szokott.


Legyen eredeti, és hagyja, hogy a saját stílusa ragyogjon, amikor cikkeket ír. Ha nem fél felfedni a személyiségét, akkor az írása emberi minőséget kap, és vonzza az olvasót, mert érezni fogja a hitelességét. Próbáljon meg egyedi módon érvelni.


Ha a cikkedhez képeket vagy ábrákat is csatol, az remek módja annak, hogy nagyobb figyelmet keltsen. Az olvasók szeretik, ha vizuális kísérője van az olvasott szövegnek. Győződjön meg azonban arról, hogy a felhasznált kép olyan, amelynek használatára engedélye van, és a képeket saját fiókjában hosztolja a hotlinkelés helyett.


Néha azzal is felkeltheti az olvasó érdeklődését, ha a cikket egy viccel kezdi. Ehhez a marketingstratégiához olyan vicc használata szükséges, amely olvasva vicces. Ha tudja, hogy mit szeretnek, akkor ez sikeres lesz.


A kulcsszókutatási eszközök hatékony segédeszközök minden cikkmarketing-kampányban, de nem szabad megvásárolni őket. Bár a kulcsszókutató eszközök és szolgáltatások megvásárolhatók - legtöbbjük több tízezer forintjába kerül -, a tapasztalt cikkírónak nem kell pénzt költenie. Az online elérhető ingyenes eszközök (sokan maguktól a keresőmotoroktól) több mint elegendőek a cikkíró igényeinek kielégítésére.


Amikor a cikkek marketingjére kerül sor, ügyeljen arra, hogy az olvasóknak adjon némi betekintést, hogy mit gyanúsítson velük. Meg kell adnia nekik a cikkei összefoglalóját. Tartsa rövidre, körülbelül 2-5 mondat elegendő kell legyen ahhoz, hogy a tartalom lényegét átadhassa.


Ha a cikkmarketing-kampánya olyan formátumokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az olvasók visszajelzését (pl. blogolás), akkor ösztönöznie kell a részvételüket azzal, hogy minden cikket egy kérdéssel fejez be. Ez arra sarkallja az olvasókat, hogy alaposabban átgondolják a cikkét. Azok az olvasók, akik válaszolnak, bekapcsolódnak egy közösségi vitába, ami közelebb köti őket az Ön online jelenlétéhez, és nagyobb valószínűséggel olvassák újra az Ön munkáját.


A cikkmarketing okos módja annak, hogy elérje azokat az ügyfeleket, akik már fogyasztanak az Ön iparágán belüli termékeket, így tudja, hogy ők már vásárolnak hasonló termékeket! Remélhetőleg ez a cikk felfrissítette az ötleteit arról, hogyan használhatja a cikkmarketing fogalmát a vállalkozásában, és hogyan lehet hatékony.

This is a headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright sikerdijaskeresooptimalizalas